donderdag 27 augustus 2009

En de eerste wijziging

Zit ik heel enthousiast te verhalen over onze hotelkamer met Ocean View op Vancouver Island, gaat het niet door! Wat is het geval;

Navraag bij Moturis leerde dat de pick-up in Vancouver naar Burlington (RV verhuur station) ‘s ochtends om 11:00 uur zal plaatsvinden. We moeten dan rekening houden met een rit van 3-4 uur. Tel daar nog de papierwinkel en aflevering van de camper bij en dan nog de reis naar Vancouver terug en door naar Whistler.
Dat gaat dus niet werken en wordt teveel gehaast en gerace op onze 1e camperdag.

Alternatief was om de camper 1 dag eerder op te halen bij Moturis en dan weer terug te rijden tot maximaal Moturis. Dit bleek met 1 mailtje naar Tioga Tours snel geregeld te zijn.
Nadeel is, dat we nu nog maar 3 dagen overhouden voor Vancouver en/of Vancouver Island.
In al onze wijsheid besloten (en met pijn in het hart) om Vancouver Island te schrappen, althans de trip naar Tofino. Scheelt gewoon veel reistijd en veel dingen, zoals de oceen op om walvissen/orca’s te spotten, valt ook vanuit Vancouver te regelen. Zelfs een dagje Victoria valt te boeken vanuit Vancouver.

We gaan ons nog eens grondig over de details buigen, maar Tin Wise is helaas van de baan.

1 opmerking:

Marjolein zei

Je bent er maar weer druk mee Bauke. En dan te bedenken dat de zomer 2010 toch echt nog wel ver weg is. Gelukkig is het tijgeren door de sneeuw nog in 2009. Ik heb daar erg zin in!! Tot morgen en succes met alle voorbereidingen.
X Marjolein