woensdag 7 juli 2010

Dag 4: Vancouver

IMG_2127 Nadat de ochtend was begonnen in de Starbucks met het updaten van de blog, konden we ons gaan opmaken voor het bekijken van een partijtje voetbal. De oranje outfit kon uit de koffers worden gehaald.
Uit alle spelonken kwamen tegen elven mensen in Oranje shirtjes tevoorschijn, die elkaar spontaan begonnen aan te spreken. Grappig dat er dan ook Canadezen bij zaten die hun duidelijke voorkeur voor Nederland lieten blijken.

Al gauw was een uitstekende pub gevonden die was volgehangen met zo’n 15 schermen. De wedstrijd kon ons dus niet ontgaan. Onder het genot van onze brunch werd er afgetrapt. IMG_2142Zo’n 2 uurtjes later stond het bekende resultaat op de borden en kon onze dag niet meer stuk.
Leuk was dat we in onze oranje outfit op straat menigmaal werden aangesproken en gefeliciteerd met het resultaat. De Nederlander blijkt ook hier een positief imago te hebben.

IMG_2152 Wat doe je dan nog de rest van de dag? Nou, in ons geval dus niet veel. Beetje hangen, beetje chillen, capucinootje…
Het weer leende zich er in ieder geval uitstekend voor. De zomer  schijnt hier nu echt begonnen te zijn met temperaturen tussen de 25 en 30 graden. Lekker!IMG_2158

Frappucinootje bij Starbucks, hangen langs de waterkant, watervliegtuigjes spotten, wat kan het leven toch mooi zijn.

Voor het eten hadden we bedacht naar het Chinese deel van Vancouver te lopen en daar een tamelijk onooglijk Chinees eettentje op te  zoeken. We hadden daar gisteren drommen mensen buiten zien staan met voornamelijk Chinezen als klandizie. Moet dus goed zijn.
IMG_2162De specialiteit bleek ‘Ramen’ te zijn in diverse uitvoeringen en ik moet toegeven; een lekker soepje met heerlijke verse ingredienten. Geen slechte keus.

Al met al hebben we fantastische dagen in Vancouver gehad, maar kijken we natuurlijk ook erg uit naar de start van onze camperreis morgen!

3 opmerkingen:

javerbu zei

Hey luitjes,
Mooie dag weer, met een goed begin zo,n overwinneng.
Voor ons was het einde dag, maar daarom niet minder mooi.
Volgens de foto's hebben jullie inderdaad niet veel meer gedaan dan zitten !
En, allemaal met hetzelfde toestel gemaakt.
Batterijtje op Bau ?
Nog even en dan gaat het echt beginnen
Ben benieuwd of Marcel ook eens mag sturen maar daar komen we nog wel achter.
Veel plezier PaMa.

mannetjes zei

Hoi daar,

Weer erg leuk om jullie te volgen. Vancouver is dus gaf. Geniet van elke dag, zodat wij ook weer leuke dingen lezen. Ben erg benieuwd hoe de camper eruit ziet. Groeten vanuit Maarsbergen waar de vouwwagen (!) uit het stof is gehaald.

Henk/Ellis

Jikke zei

Hallo daar!

wat een leuk verslag, de route die jullie rijden is voor mij een grote droom, maar ooit zal hij er komen.

Ik zal jullie zeker volgen deze weken, want je schrijft erg leuk!

Veel plezier!